Linkbuilding er vigtigere end nogensinde

h3400

Siden 1990erne har søgemaskinerne behandlet backlinks som en slags stemme for, at en side indeholder interessant indhold. Det er en dejlig demokratisk tilgang, hvor masserne bestemmer, hvad de kan lide og ikke lide. Søgemaskinerne har efterfølgende lavet ’links’ om til en videnskab ved at bruge komplekse algoritmer til at foretage evalueringer af hjemmesider baseret på netop links.

Links er dog ikke alting

Links er ikke alt når man taler om SEO, men links er alligevel i sidste ende det som fortæller Google, at det er relevant og god information man finder på netop denne side. Er du ny inden for søgemaskineoptimering er det en god ide at se denne gratis guide til søgemaskineoptimering. Vi prøver ikke at forvirre dig som mange andre hjemmesider måske forsøger på. Søgemaskineoptimering er en teknik, som ikke er så svær at forstå, som mange gør det til. Det kan tage tid og engagement at føre en optimeringsstrategi ud i livet, men det er ikke nødvendigvis teknisk. Vores guide taler i jordhøjde og til sidst i hvert kapitel giver vi en række praktiske eksempler, sådan du med det samme kan implementere teorierne i praksis.

Der findes en lang række selvudnævnte guruer på internettet, som påstår at du kan komme til tops i Google ved at købe deres guide – og det tager efterfølgende ikke mere end 10 minutter at se resultater. Man skal passe på den slags personer, som oversælger deres produkter, fordi det kræver hårdt arbejde at komme til tops. Det handler om at optimere sin side, sådan den indlæser hurtigt, indeholder relevant, originalt og godt indhold som folk har lyst til at linke til. Dette betyder, at det er rigtigt godt at tage sig god tid til processen. Det kan være svært at overskue enkelte dele af processen og derfor har Linkbuilding.dk lavet en guide til linkbuilding. Du kan downloade den gratis her på siden. Guiden er primært målrettet personer, som har brug for at komme i gang med linkbuilding, men vi er overbevist om, at selv garvede nørder kan få en ting eller to med fra vores guide.

Forandring fryder hos Google

Google er en organisation i forandring. De lancerer løbende opdateringer, som til tider vender op og ned på den digitale verden. Dette betyder, at hvis man ikke bruger de rigtige teknikker og strategier til at opnå en god placering på Google, så vil man på lang sigt risikere at tabe indtjening. Google kan nemlig finde på at lege med reglerne, hvis de finder ud af, at der er nogle der udnytter dem.

Dette skete for nogle år tilbage, hvor Google pludselig og uden varsel ændrede spillereglerne for backlinking. Indtil da betød kvaliteten af det enkelte link ikke det store – man skulle rent faktisk bare sørge for at få så mange links som muligt. Derfor tilbød nogle personer at oprette hjemmesider, hvis eneste formål var at linke ud til andre sider. Google gennemskuede det og straffede alle de hjemmesider, som havde for mange links for svage hjemmesider. Det er derfor en god ide at holde sig til spillereglerne for at sikre langsigtet overlevelse for sin forretning. Vores guide hjælper dig med at gøre netop dette.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *