Derfor er e-sport og gaming i det hele taget så populært

h3400

Kender du også til de unge mennesker, der kan bruge flere timer dagligt foran deres computer, mens de slynger ordrer ud? Og har du mere end en gang hørt på, hvor dårligt internettet er hjemme hos jer, fordi det her unge menneske ikke kan få spillet til at køre optimalt? Så kan det være, at du har undret dig over, hvad det er der er så populært ved e-sport og alt, hvad der hører sig til gaming generelt. For gaming er meget populært, og det er også mere populært, end det nogensinde har været før.

Mister de unge en stor del af det sociale liv, mens de bliver mere aggressive?

Eftersom at det er blevet så populært med alt det her gaming, er der også flere, der er ude og udtale sig om de mange ulemper, som der er ved det online spil. Det er blandt andet spillenes karakter, der kritiseres. De er ofte voldelige, og måske er det noget, der kan have en indflydelse på de unges liv. Måske bliver de nemlig mere aggressive ved at spille så aggressive spil. Andre mener, at de unge går glip af en hel masse socialt. I stedet for at være ude og aktivt tale med folk, sidder de nemlig foran deres skærm og taler med dem over en forbindelse. Det kan gå ud over deres evner til at omgås andre folk og være sociale.

Med et så stort fokus på et sundt helbred, hvorfor så tale for at sidde foran en skærm i flere timer?

Og så er der også det usunde aspekt i det. Man kommer nemlig til at sidde meget stille, hvis man er foran en skærm flere timer hver dag. Og ofte fylder man sig også med søde sager, mens man sidder der for netop at holde enegien oppe. Man kommer dermed til at mange en masse af de vitaminer, som et aktivt liv og sollyset kan give en. Og i sidste er det noge,t der kan gå ud over det generelle helbered. Men når der er så mange negative ting ved gaming, hvorfor er det så stadig så populært?

Den gode indstilling til arbejdslivet og den store udvidelse af det engelske sprog

For det første er det blevet mere velset at spille, idet det rent faktisk for mange er gået hen og blevet en solid indtægtskilde. Det betyder, at man kan tjene på noget, man alligevel synes er sjovt. Det giver et godt forhold til det at arbejde og have et godt arbejdsliv. Derudover foregår rigtig meget af den samtale, der finder sted på engelsk, og det betyder, at de unge rent faktisk træner deres sprog, mens de spiller. Det er noget, der har en stor indflydelse på skolegangen, da man kan se, at unge generelt er blevet mere stabile i det engelske sprog. Det kan gøre hele skolegangen nærmere og mere overskuelig, og derfor er der mindre sandsynlighed for, at den unge går hen og bliver skoletræt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *