Skræddersy dit eget efterskoleår med alverdens valgfag

h3400

På Øse Efterskole er der masser af muligheder for, at du kan få lige præcis det efterskoleår, du er på jagt efter. Tag et kig forbi siden og se på dine mange muligheder.

Det er ikke hvilken som helst efterskole, der ligger i Varde i Sydvestjylland. Denne efterskole har både kreative linjer og musiklinjer og linjer der har med filmproduktion at gøre. Og derudover har de en masse forskellige valgfag, sådan at du kan sammensætte dit efterskoleår, præcis sådan som du gerne vil have det. De har 3 valgfagsblokke, hvor blok 1 og 2 er med udgangspunkt i deres linjer, mens blok 3 er en blandet buket af tilbud. Med de 3 blokke har du mulighed for selv at vælge en del af dine fag. Fagene i blokkene er på 2 timer. Udover dine 6 faste timer på din linje skal du vælge et valgfag i hver af de 3 blokke.

Hvis du f.eks. er musikelev, så kan du vælge at supplere dine linjetimer med flere musikfag, så du kommer op på 10 musiktimer. Du kan måske også have lyst til at arbejde med teater og så kan du i stedet vælge teaterfag, således at du har 6 musiktimer og 4 teatertimer. På denne måde får du mulighed for at arbejde med flere af dine interesser eller måske få afprøvet nogle nye fag, som du ikke troede, du havde interesse i.

Valgfagene spænder fra alt kor til dans, taekwondo og skrivefag. Med andre ord kan du nærmest få prøvet alt det, du kunne tænke dig, og valgfag er på den måde en god måde hvorpå du kan finde ud af, om du har andre interesser end det, du har som linjefag. Se alle valgfag her og kontakt gerne skolen, hvis du har yderligere spørgsmål til, hvordan dit efterskoleår kan komme til at se ud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *