Plenny er sundt, enkelt og billigt

h3400

Det er billigt og nemt at shoppe hos Plenny

Det skal være nemt at shoppe online, og på Plenny.dk kan du hurtigt og nemt finde de produkter som du søger, og til en overskuelig pris. Du kan online købe et udvalg af sunde og lækre shakes som du selv kan lave. Udover dette, indeholder hjemmesiden også alle de informationer som du skal bruge, og du kan læse om alle udvalgene og produkterne som der er at finde på Plenny.dk. Du kan blandt andet købe enkelte shakes, med hver deres smag eller du kan købe en startpakke som indeholder 15 måltider med hele 5 forskellige smagsvarianter. Du får også en en drikkedunk og en måleske med i købet. En startpakke kan købes til 249 kr. Hvert enkelt produkt, altså en pakke, koster 59 kr. og en shaker og måleske koster 39 kr. Er du ny hos Plenny, vil det derfor være en fordel at købe startpakken, på den måde får du også prøvet alle smagsvarianterne. Der er noget for enhver smag, om du så er til søde frugter eller til noget der minder om en dessert, så er du ikke gået forgæves. De er sunde, men lækre og de vil i den grad gøre dig både mæt og tilfreds på ingen tid. Alle produkter kan bestilles online, og kan betales direkte med kort eller Mobilepay.

Hvad er Plenny?                                                                                                                                                                                                                                

Spørgsmålet er hvad er Plenny? Plenny er et glimrende alternativ til den person som ønsker at leve sundt, og som gerne vil have dækket alle kroppens behov i et måltid. En Plenny Shake laves helt fra bunden og alt du skal bruge er pulver, vand og din shaker. Ryst det hele sammen, og efter 5 minutter har du en lækker og sund drink til at tage med dig. Du kan få en shake bestående af frugt lige fra banan, mango eller jordbær og selvfølgelig er der andre smagsvarianter at vælge imellem. For eksempel kan du få vanilje, chokolade eller en hel neutral variant. Til dig som ikke er morgenmenneske kan du få en wake up shake med koffein, så du får et skud af ekstra energi. En shake vil ikke alene give dig et boost, men også give dig en sund mæthedsfornemmelse. Alle shakes indeholder næringsstofferne protein, kulhydrat og fedt, og så indeholder de vitaminer og mineraler, som vil gøre din krop sund og stærk. Plenny er ikke en decideret proteindrik, men ønsker du en proteinshake til at opbygge muskler, kan du købe Plenny Shake sport. I en Plenny Shake Sport er der ekstra protein til restitution af musklerne.

Plenny kan drikkes hvor og når som helst

Lad ikke lange arbejdsdage og travle hverdage, stå i vejen for din krops ve og vel. Lad omvendt heller ikke dig selv overspise på en afslappende dag, hvor kedsomhed let kan gøre dig sulten. En Plenny Shake tager 5 minutter at lave, men dens effekt varer ved i timevis. Lige til at have på arbejde, eller hjemme i din sofa.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *