Brug ferien til at gøre dig klar til bedre form

h3400

Der er mange af os, der har en tendens til at gøre motion og sundere livsstil til et nytårsfortsæt. Men oddsene for, at det løber ud i sandet før vi kommer det mindste i form er ret store, når vi skal tvinge vores utrænede kroppe ud på asfalten i mørkt og koldt Januarvejr.
I stedet kan det have store fordele at bruge sommerferien til at forberede kroppen på at den skal i gang med træning.

Tag fiskeolie

Har du tendenser til ledsmerter eller begyndende gigt vil det ofte give øgede smerter, når du begynder at træne kroppen. Især, hvis du ikke har gjort det tidligere.
En god ide er i stedet, at sætte en dato for, hvornår du vil begynde din træning og så bruge tiden op til på at forberede din krop bedst muligt. Og hvorfor ikke bruge sommerferien på netop det?
Fiskeolie indeholder omega-3 fedtsyrer, der er kendt for deres antiinflammatoriske virkning. Tager du fiskeolie op til træningsstarten kan du nedsætte risiko for smerter og betændelsestilstande i ledene. Læs mere om fiskeolie her.

Proteinpulver

Er du interesseret i at øge din muskelmasse som en del af din træning, kan du med fordel overveje at bruge proteinpulver til at hjælpe dig med at vokse. Proteinpulver indtages som oftest lige efter træning som en shake eller en bar.
Når du begynder at træne vil du have brug for at øge dit indtag af protein, for at kroppen ikke tærer på din muskelmasse i stedet for at opbygge den og det kan proteinpulver hjælp med. Det er dog vigtigt, at du stadig spiser sundt og varieret og kun bruger proteinpulver som supplement. Du kan læse mere om proteinpulver på denne side.

Ferien

Hvis du skal bruge ferien på at blive klar til træning kan du ligeså godt gøre det i lækre omgivelser – og det behøver heldigvis ikke at koste en formue eller vælte jeres økonomi. Der findes ikke bare en lang række billige rejser på nettet, hvis du er klar til at rejse med kort varsel. Der findes og så en del rejsemål, der er billige at tage til på alle tidspunkter. De fleste af disse rejsemål er lande og byer, der ikke er så udbredt som de mest populære steder og derfor stadig er til at komme i nærheden af til en fornuftig pris. Du kan med fordel kigge her, hvor du finder en flot oversigt over billig rejsemål. og tips til eventuel finansiering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *