3 hjælpemidler til ældre, der vil ud at gå

h3400

Sider som Hok.dk har længe specialiseret sig i hjælpemidler til ældre. For med hjælpemidlerne kan hverdagen pludseligt blive lettere og man kan komme til at føle, at man har mere kontrol end nogensinde før.
Dette er især tilfældet, når det kommer til udendørs redskaber. Disse er nemlig kraftigt med til at øge den selvstændighed, som mange seniorer gerne vil have, og dermed også savner på deres senere dage.
Nedenfor finder du et overblik over 3 af de mest populære af disse hjælpemidler.

Få kortere til jorden med en god stok

Stokken er en klassiker, og det er der god grund til. Det er, kort sagt, den nemmeste måde at få støtte til gåturen på.
For nogle gange, så vakler benene altså bare, og så kan det være rigtigt rart at have noget at støtte sig op ad. En god stok kan agere lidt som at have et tredje ben og skabe en balance, som ikke tidligere var der.
Derudover er stokken fordelagtig, fordi den er utroligt diskret. Den kan nærmest ligges overalt i et hus uden at den bemærkes, og du kan have den med overalt i det offentlige rum, og der kommer ikke til at blive kommenteret på den.

Indkøbstrolleyen, når man skal ud at handle

Rigtigt mange ældre føler, at de mangler kontrol, når det kommer til at handle ind. Dette er én af de ting, som man altid plejede at kunne gøre, og det kan være grænseoverskridende at bede andre om det, fordi det er svært at tage varerne med hjem.
Men med en indkøbstrolley, så bliver det lettere end nogensinde før. Her kan du tage alle dine varer og lægge dem i det storeopbevaringsrum, hvor de kan ligge sikkert og tørt. Men vigtigere er, at vægten kommer til at blive fordelt meget mere ligeligt end med en klassisk bærepose.
Ofte er det bæreposen, som gør det så svært at bære nogle af de tunge dagligvarer. I stedet for at bøvle med dette, så kan du altså bare erhverve dig en indkøbstrolley, som kan haves med rundt i byen, når der skal handles ind. Et udvalg af modeller kan ses ved at læse her!

Tag rollatoren med ud

Rollatoren er elegant og nem at bruge – det er der nærmest ingen tvivl om. Her får du god støtte til din krop, så du kan være mere sikker, men samtidig, så kræver det ikke så mange kræfter at skubbe den frem.
I modsætning til gangstativer, så vil rollatoren give dig god fremgang og være et fantastisk værktøj til at komme ud af huset med. Så kan man lige pludseligt let gå en tur i skoven eller ned igennem byen.
Og det er faktisk det vigtigste – frisk luft og udendørsliv er sundt på mange forskellige måder. Desværre kan, som ældre borger, være svært at komme ud og se det hele igen. Vælger man dog det rigtige hjælpemiddel, så kan det ikke kun blive nemmere at komme ud – det kan også blive sjovere!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *