Vælg en vaskeægte klassiker fra Royal Copenhagen, når du køber porcelæn

h3400

De fleste kender følelsen af at blive voksen og lige pludseligt se det sjove i at samle på porcelæn. Og et godt og sikkert valg er altid Royal Copenhagen, for her ved du med sikkerhed, at du altid vil kunne få nye dele til din samling, samtidig med du får klassisk, tidløst og dansk design.
Mode kommer og går. Det gælder også for service, og det er ærgerligt at stå med 5 tallerkener og aldrig kunne få flere, fordi det går ud af produktion. Det sker ikke med Royal Copenhagen. Det musselmalede har været i produktion siden 1775, og det er ”still going strong” – både idet det er blevet til en del af klassisk dansk design, men bestemt også fordi, Royal Copenhagen har skabt et porcelæn, der konstant er aktuelt. Det er stel, der henvender sig til alle, og som har gjort det, siden det blev skabt.
Samtidig forstår Royal Copenhagen at forny sig og lave nye former, nye farver og nye stel. Alt, hvad de laver, er baseret på deres traditioner, så de skaber holdbar kvalitet med en ny tilgang, der både er genkendelig og som ligner de andre så meget, at de kan sammensættes efter lyst og behov.
Du kan altid genkende Royal Copenhagen. Alle kender musselmalet, men du er ikke tvivl om, at alt fra mega mussel til halvblonde også er Royal Copenhagen. Og vælger du Royal Copenhagen for efterfølgende at forelske dig i et nyt stel, de laver, så kan du være sikker på, at de to kan sættes sammen, uden det kommer til at se mærkeligt ud, når du dækker bord.

Måske kan Signatur friste?

Kigger du nedenunder en tallerken eller en kop fra Royal Copenhagen, så finder du tre blå bølger og stemplet, hvor der står Royal Copenhagen. Og siden 2007 har den signatur fået sin helt egen æresplads i Stel Riflet Signatur. Det er nemlig kommet på forsiden.
Basen er, som med det musselmalede, det riflede stel, og som i mega mussel er stempel og bølger forstørret, så du tydeligt kan se detaljerne i underskriften. Og selvom det er stort, er det smukt og spændende, for du ser ikke en underskrift, der som denne passer sammen med alt andet fra forskellige serier.

Hvis du har en samling af hvid riflet, eller en samling af det klassiske musselmalede, så kan du nemt pifte stellet op med et par underskrifter. Det ser nemlig godt ud med et helt hvidt stel fra Royal Copenhagen og så matchende kaffekopper, der har den tydelige signatur. Eller sat sammen med det musselmalede, hvor underskriften, der hører sig til på alle produkterne, får lov til at komme i fokus og også få sin plads i solen.
Bølgerne er smukke i blå, og det er lidt trist, at de normalt altid bare gemmes væk, for hvor tit bliver der kigget under en kop? Ved at bringe dem frem som den eneste pynt, kan evnerne hos blåmalerne ses, og det er tydeligt, at selv en signatur på undersiden af et stel er vigtigt, for det er utroligt smukt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.