5 tips til sjove ting, du kan lave med kæresten på budget

h3400

Hvis du er studerende, eller på anden måde ikke har særlig mange penge mellem hænderne for tiden, så kan du måske tro, at der ikke er meget sjov at lave sammen med din flirt/kæreste.

Heldigvis har vi nogle tips til sjove ting, I begge sikkert vil kunne lide at lave, selvom I er på budget. Nogle af tingene er også helt gratis!

1) Tag på cykeltur sammen

Hvis I begge godt kan lide at få motion og komme udenfor, kunne en hyggelig og romantisk cykeltur være en god idé. Hvis det er dejligt forårsvejr, kan I fx cykle til den nærmeste skov, strand eller s’ – og hvis det skal være ekstra romantisk, kunne I lave en kurv med lidt lækkert mad og tage med på turen!

I kan få inspiration til nemme picnic opskrifter her.

2) Lav en TV-aften

Nogle gange er det hyggeligt bare at blive indendøre, i stedet for at tage i byen – især med det utilregnelige danske forårsvejr, der skifter fra det ene øjeblik til det andet.

Lav en TV-aften derhjemme. Hvis ingen af jer har Netflix, kan I tage ned på jeres lokale bibliotek, der kan I nemlig leje DVD’er gratis – selvom det ikke er de nyeste film, er der sikkert alligevel mange andre gode, spændende film, der kunne interessere jer.

Køb nogle billige snacks og drikkevarer, og I er garanteret en hyggelig filmaften!

3) Tag på pub og se fodbold

Hvis du vil gøre din mandlige kæreste glad og score lidt ekstra point hos ham, så foreslå at I tager på pub og ser en Premier League kamp sammen (eller en kamp fra en anden liga, som han følger).

Hvis du vil score endnu flere point, kan du sætte dig lidt mere ind i hans favorithold og holdets kommende kampe. På den måde kan du bedre følge med i kampen og snakke med ham om alt det tekniske. Det vil helt sikkert imponere ham.

Det kan også være sjovt at oddse på en kamp sammen, når man er kærester – hvis man er på budget, er det selvfølgelig ikke nemt, men man kan sagtens få lidt spænding, også selvom man spiller for et mindre beløb. På sider som bet365 kan I finde både nyheder og odds for store såvel som mindre fodboldkampe.

Hold øje med studietilbud på pubs/bar, hvis I er studerende – så kan I eventuelt få discount på jeres drikkevarer!

4) Spil et brætspil eller kort sammen

Hvis I begge synes det er sjovt at spille brætspil – om det saa er quizspil, personlige spil som Ego eller noget helt andet – så kan I snildt få nogle hyggelige timer sammen. I kan eventuelt også invitere jeres venner over til en spilaften. Jo flere man er, jo sjovere bliver det tit at spille.

Hvis I allerede ligger inde med nogle brætspil, er det perfekt. Så bliver fornøjelsen nemlig helt gratis.

Hvis I ikke har brætspil derhjemme, kan I eventuelt lede efter nogle brugte af slagsen på internettet (fx i Facebook grupper eller på online salgsaviser), eller I kan gå på udkig i genbrugsbutikker.

5) Lav budget-kreativ mad sammen

Når det er sidst på måneden, er det svært for mange at få budgettet til at række til at købe mere mad i supermarkedet.

Men tit behøver man faktisk heller ikke tage ned og handle for de sidste moneter, man har; i stedet kan man tømme ens køleskab og køkkenskabe, og finde på noget kreativt mad at lave ud fra det, man allerede har. Det er både økonomisk hjælpsomt, men også effektivt i kampen mod madspild.

denne smarte tøm-køleskabet søgemaskine kan du og kæresten ved at indtaste op til 5 ingredienser få ideer til, hvad I skal lave.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.