Lån penge så du kan nyde solen

h3400

Hvem sidder ikke og drømmer sig til solstrejf og smukke palmer når kalenderen viser mandag og vejrudsigten er kold og grå? Det er der næppe nogle, der kan sige sig fri for, men det kan være svært at finde penge til at rejse for. Det er der heldigvis råd for og det er muligt for størstedelen af den danske befolkning at låne penge til deres rejsedrømme, uanset om du mangler meget eller lidt. Robotlån tilbyder en fleksibel låneordning med lave renter, der gør sig perfekt egnet som lån til din næste rejse.

Lån penge til din næste ferie

Nogle gange er rejsefeberen ganske akut. Det kan derfor være en mulighed at låne de penge, det kræver, for at du får en dejlig ferie under varme himmelstrøg og en velfortjent pause fra det hektiske studie- eller arbejdsliv.

Robotlån er en af Ekspresbanks mange fordelagtige lånemuligheder. Det er især praktisk idet du ikke behøver låne himmelråbende uoverskuelige summer af penge. Du kan nemlig nøjes med at låne helt ned til 3000 DKK, hvis du bare står og mangler til en flybillet, men der er også mulighed for at låne helt op til 75.000 DKK hvis budgettet skal være lidt vildere. Samtidigt skal du også kun være 18 år gammel, hvor du ved andre lånetyper skal være 21. Du må dog stadig ikke være registreret i RKI som dårlig betaler og skal samtidigt have en fast indtægt af mindst 12500 DKK per måned. 

Hvis du gerne vil have sikkerhed, faste lånevilkår og ikke mindst faste lave renter, så er Robotlån med garanti den bedste løsning for dig.

Nyd eksotiske Portugal

Er du til kridhvide sandstrande, rig historie og kultur eller traditionel sightseeing? Måske alle tre samtidigt? Uanset hvad, vil du finde stor glæde i at besøge Portugal, som imødekommer enhver nsygerrig rejsende. Hvis du overvejer Portugal som dit næste eksotiske rejsemål, vil du med sikkerhed finde denne Portugal guide nyttig inden afrejse. Portugal er et af danskernes foretrukne rejsemål og det er af tre basale årsager – Det er nemt at komme til Spaniens naboland med et direkte fly.

Det er billigt at leve i Portugal, så selvom du gerne vil bo lækkert og spise ude, kan du slippe afsted med en forholdsvis billig rejse alligevel. Ej at forglemme er den tredje og sidste hovedårsag, nemlig det fantastiske vejr. Faktisk har landet mere end 3000 dokumenterede solskinstimer om året, så der er rig mulighed for at ligge ved stranden og lege strandløve i en uge eller to, hvis det er dette du begærer for dine lånte penge. Som kolde Skandinaver længes vi året rundt efter de varme stråler, og det er der garanti for i Portugal.

Landet er især kendt for sine flotte strande ved Algarvekysten, de fascinerende klostre, hvoraf enkelte er på UNESCOs verdensarvsliste, fantastiske naturoplevelser i Lagos og ikke mindst den storslåede by Sintra, som du finder tæt på det populære turistmål Lissabon.

Lån penge med Robotlån i dag og begynd allerede nu at lægge lækre rejseplaner mod Portugal.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *