Tag på autentisk togrejse rundt i Europa

h3400

InterRail er populært og relevant, men det er faktisk ikke noget nyt. Konceptet har

eksisteret længe, for helt tilbage i 1970’erne var det faktisk muligt at rejse på denne måde.

Populariteten er stadig enormt høj, og mange drager hvert år ud på togskinnerne i Europa

for at besøge kontinentets bedste rejsedestinationer.

Lad os se lidt nærmere på spændingen og autenciteten ved at rejse med InterRail!

Værd at vide om InterRail

En InterRail rejse er noget helt unikt. I modsætning til de fleste almindelige ferier, hvor der typisk er fokus på én eller få destinationer, så er der umiddelbart ingen begrænsninger, når det kommer til InterRail. Faktisk opfattes konceptet hyppigt således, at det handler om at komme så meget rundt som muligt, og få set så meget forskelligt som man nu kan nå i løbet af den planlagte varighed.

Et InterRail Pass er et kort, som du køber, og med dette har du ret til at hoppe ind i de fleste tog i Europa. Visse toge kræver reservationer ved siden af selve InterRail kortet, men som udgangspunkt er det aldrig noget problem at rejse rundt i Europa via InterRail alene.

Alle kan benytte et InterRail Pass, men der kan være visse rabatter at hente, hvis man er ung. Generelt afhænger prisen af alder, region (kan være et helt land, en gruppe af lande eller hele Europa), klasse (1. eller 2.), og varighed (kortet kan gælde fra nogle få dage til en hel måned).

Få unikke oplevelser med InterRail

Hvis du føler dig tiltrukket af de helt store eventyr, så er denne rejseform det hele værd. Der er gang i den fra start til slut, og du kan stå i ét land om mandagen, et andet om tirsdagen, et tredje om onsdagen, og så videre. Du får mulighed for helt selv at planlægge din rejse. Det kan gøres hjemmefra på forhånd, men det kan så sandelig også gøres impulsivt Undervejs.

Dermed når man altså at opleve rigtigt meget på sin rejse. Samtidig er det noget personligt, da man har helt frie hænder til selv at vælge, hvor i Europa man vil hen, og hvornår man vil det.

De fleste interrailere vælger at overnatte på hostels undervejs, for her er det ofte billigt, nemt at finde en soveplads, og nemt at møde andre rejsende. Sidstnævnte grund er særlig relevant, for det er super skønt at møde andre rejsende undervejs. Andre vælger at overnatte via Couchsurfing, AirBNB eller bare helt almindelige hoteller. Det varierer fra person til person, men det smukke er, at man helt selv bestemmer. Der er ikke noget rejseselskab, der planlægger rejsen for én.

En yderst praktisk rejseform

Vi har alle lidt forskellige rejsedrømme, men hvem har ikke lyst til at tage af sted i et par uger eller i en måned og komme godt og grundigt rundt omkring?

Det bliver muligt med denne type rejse. Uanset om du blot vil på opdagelse i et enkelt land, en region eller måske endda hele Europa, så er togrejser oplagte at udnytte. Et InterRail Pass er praktisk, billigt og giver masser af muligheder. Mange mener, at det er den bedste måde at opleve Europa på, da man ellers ville skulle betale forholdsvis høje priser for flybilletter eller benzin, da almindelige alternativer er flyrejser og kør-selv-ferier.

I alle tilfælde er InterRail noget, der bare skal prøves. Selv hvis det blot er én gang i livet. Det er nemlig noget, man ser positivt tilbage på senere, og de fleste interrailere ender da også med at drage ud flere gange, selvom den oprindelige plan var en enkelt tur.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *