Sådan kombinerer du ferien med motion

h3400

Engang var det populært blandt danskerne at tage på ferie i Sydeuropa og ligge på stranden i 14 dage. Men med det øgede fokus på sundhed, aktivitet og risikoen ved for meget solbadning, er det blevet populært at kombinere afslapning med en aktiv ferie. Er du stadig novice inden for denne ferieform, så læs videre her, hvor vi giver dig nogle gode ideer.
Danskerne bliver mere og mere glade for at dyrke motion og leve sundt. De seneste 30 år er antallet af danskere, som dyrker motion, steget fra 42% til 61%, viser en nylig rapport fra Idrættens Analyseinstitut. Og den tendens kommer ikke kun til udtryk i vores hverdag, men også i den måde vi holder ferie på. Der er mange muligheder for at være aktiv, mens man er på ferie. Nogle måder er klassiske, mens andre er nyere og mere specielle.
Men der findes også alternative og mere moderne måder at kombinere ferie og motion. Et eksempel er at tage stranden i brug. Stranden er et fantastisk sted, fordi det bløde sand giver både modstand og komfort. I Florida, USA, kan du på en Beach boot camp dyrke pilates, yoga, styrke- og balancetræning samt meget andet. Og når du bliver træt af at træne, kan du tage en afslappende svømmetur eller læse i en bog på stranden.
Du kan også tage på tennisferie i nærheden af Wimbledon. Her kan hele familien fra de yngste tumlinge til seniorer træne om morgenen på professionelle baner, og hvis I rejser i sommerferien, hvor den berømte turnering på græs afvikles, kan I se nogle af kampene med de store stjerner. At se kampene på så nær hold er en måde at finde ny inspiration til træningen på, og I kan se Wimbledons program, finde resultater, nyheder og muligheder for live betting på tennissiderne hos bet365.

Den ekstreme ferie

De senere år er ekstremsport blevet utroligt populært. Det er nok ikke børnefamilien, du skal tage med på sådan en ferie, og ofte kræver det også, at du er i god form og vant til at dyrke sport. Ekstremsport kombineret med ferie findes i mange forskellige udgaver og på alle fem kontinenter. I verdens bungyjumphovedstad Queenstown i New Zealand kan du hoppe bungyjump fra Kawarau Gorge Suspension Bridge i 43 meters højde ud over billedskønne Kawarau-floden. Hvis du er mere til traditionelle sportsgrene, er det også muligt at gå, løbe eller cykle en tur over broen.
Har du virkelig brug for et adrenalinkick, kan du tage cyklen med en tur til Bolivia og tilbagelægge den 60 kilometer lange Yungas Road- også kaldet Death Road, da ruten kan være meget farlig. Man skal da også lige tænke sig en ekstra gang om før man vælger denne cykeltur, da vejen er plaget af den enkeltsporede strækning, stejle bjergskråninger og regn og tåge. Heldigvis kommer langt hovedparten af de besøgende tilbage med en fantastisk oplevelse i bagagen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *