Det her bør alle kvinder have i klædeskabet

klædeskab

2 uger siden |  0 comments  |  Shopping og livsstil

Der er ikke noget, der er værre end at kigge ind i sit skab og få den der fornemmelse af, at det er helt tomt – og det på trods af, at det bugner med tøj, hvorfor lågerne næsten ikke kan lukke, uden at skabet springer i stykker. Og så kan vi nok også alle nikke genkendende til den der følelse, man nogle gange kan have på de mest ubelejlige tidspunker. Det er følelsen af, at alt det tøj, som man ejer, er grimt og sidder dårligt. Det er lidt lige som man kan have en dårlig hårdag, så kan man åbenbart også have en dårlig tøjdag. Og det er frustrerende.
De basale stykker tøj, som kan bruges i alle anledninger
Det handler derfor om at opbygge et klædeskab, således man er sikker på, at der altid er flere sæt tøj, som man kan tage på. Det skal være sådanne sæt, man er klar over, sidder godt og ser godt ud, uanset hvornår man tager det på og i hvilken situation, det skal bruges. Og det er i netop sådanne tilfælde, at det er godt at kende til de mest basale ting, som enhver kvinde bør have i sit kædeskab. Det er nemlig ofte dem, der kan sammensættes og mikses, så de kommer til at give forskellige udtryk.

Man skal altid have de sikre jeans og en afslappet T-shirt

Men hvad er det så for nogle ting, som alle kvinder bør kunne finde i deres skab? For det første skal man altid have mindst et par gode jeans. De skal sidde godt til, men stadig være komfortable at have på. Det skal være sådan et par bukser, der bare altid er behagelige, og det skal være dem, der selv på dårlige dage kan pifte ethvert humør op. Disse kan sammensættes med alle andre former for tøj lige fra kjolen, der kan smides ud over, hvorfor der skabes et mere moderne look, T-shirten der kan proppes ned i bukserne, hvorfor der skabes et mere afslappet look og den flotte skjorte, som giver et mere stilrent og pænt look. Mulighederne er derfor mange.

Det basale tøj kan mikses fra at være afslappet til at være festligt

Derudover skal man sørge for at have sig et par gode T-shirts i nogle helt basale farver såsom sort, hvid og grå. Sådanne kan nemlig brugs til alt lige fra de gode jeans til en nederdel. Og de kan sågar bruges til det fine look, hvis de mikses med nogle store smykker, eller der placeres en blazer ud over dem. De kan derfor det hele.

De gode sko

Sidst men ikke mindst er det altid en god ide at have et par sorte støvler, som bare sidder som de skal. Et sådan par sko kan nemlig med fordel mikses med en kjole, hvorfor man opnår en festligt look, de gode cowboybukser og en simpel T-shirt, hvorfor de giver lidt kant til et ellers afslappet look eller til de fine bukser, hvorved man kommer til at se mere forretningsmæssig ud.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Den perfekte gave til kvinden i dit liv!

By Joergenogmaja.dk

Gaver og mænd er to ord, der sjældent harmonerer særligt godt med hinanden, og det er ingen hemmelighed, at mange mænd er gevaldigt på tynd is, når der skal findes en perfekt gave til den kvinde, de elsker. Den perfekte gave er svær at finde frem til...

Gaveideer til hende

By Joergenogmaja.dk

Vi er nu i slut oktober og julen nærmer sig med hastige skridt og før vi ved af det, når vi til december og juleaften. Julen er normalt en travl tid, da vi her som regel har flere forskellige arrangementer vi skal til og samtidig en masse praktisk de...
kaffe og chokolade

Chokolade og karameller til den søde tand

By Joergenogmaja.dk

De fleste mennesker har på et eller flere tidspunkter en trang til chokolade eller sukker. Det er helt normalt at have lyst til at forkæle sig selv med lidt chokolade eller andet sødt til ganen. Hvis du har chokolade trang, betyder det ikke, at din...