Tips til en god aften på terrassen

h3400

Det er en god dansk sommertradition at invitere venner og familie over på terrassen til hygge omkring en let brændt bøf og et godt glas rødvin.

Selv udenfor sommerperioden kan en aften på terrassen dog være en hyggelig og anderledes måde at bringe venner eller familie tættere sammen. Der er ganske enkelt noget specielt over at sidde udenfor og spise. Det skaber nogle helt andre rammer og associationer, end det havde gjort, hvis man sad indenfor.

Man er langt mere tilbøjelig til at nyde aftenluften og finde sit indre legebarn frem. Et spil kroket eller en fodboldkamp er afgjort på sin plads til en sådan aften.

De alternative rammer kan imidlertid også byde på visse problemstillinger, men tænker man sig om hjemmefra er det ingen sag at nyde terrasseaftenen.

Klæd dig efter vejret

En af de sværeste ting ved udendørs socialt samvær, er at bestemme hvordan man bør klæde sig. Trækker aftenen ud kan det nå at blive meget koldt, selv midt om sommeren.

Den bedste beklædning er derfor noget med flere lag. På den måde kan du tage tøj af og på afhængigt af vejret. Bær for eksempel et enkelt tørklæde, en tynd jakke og måske en sweatshirt.

Sandaler er ligeledes populære til sådanne arrangementer, da man ikke behøver at begrænse sig til en smal eller højhælet sko. Sandalen kan sagtens i sig selv være smart og moderne.

En terrasseaften bliver ikke mindre hyggelig af, at det er efterår eller vinter. Alligevel bliver det betragteligt mere besværligt at klæde sig på, hvis man stadig ønsker at se smart ud. Her kan skiundertøjet virkelig blive din redningsmand.

Derudover bør du huske at tage en tyk trøje på, såvel som en lang uldfrakke, der udover at være dejligt varm også er tidløst moderigtig.

Hvis du trods disse forholdsregler alligevel finder, at du sidder og fryser eller måske endda bliver syg, kan det anbefales at du prøver at styrke dit immunforsvar. Dette er især vigtigt i vintermånederne, hvor solen ikke naturligt forsyner os med vitaminer. Vi kan i stedet blive nødt til at få dem via vitamin piller eller styrke kroppen med andre kosttilskud.

Tag grillen under armen

For mange hænger en aften på terrassen uvægerligt sammen med grillmad. Selv en lille grill kan dog være en stor investering for nogle. Det kan derfor sagtens betale sig at investere i et elektrisk alternativ til grillen såsom en Raclette. Læs mere om disse ved at klikke her.

En Raclette kan benyttes både inde og ude, og tilbyder desuden et helt nyt assortiment af madlavningsteknikker i forhold til grillen.

Pludselig kan menuen nu også stå på smørdyppede majskolber og æggekage. I kan endda prøve at smide ost i Racletten som et hint til dens Schweiziske oprindelse.

Hvis der er en lille kok i maven hos bare en af jer, er dette helt sikkert en oplagt mulighed, for at få det afprøvet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *