Øg din boligs salgspris ved hjælp af renovationer

h3400

Skal du gøre noget lækkert for dit hus, er der en lang række ting du kan gøre for at forbedre det og samtidigt hæve salgsprisen, hvis du står og overvejer et boligskift. Ofte er der mange penge at hente ved et salg, hvis du i forvejen har brugt tid og penge på at gøre en indsats på at forbedre tilstanden på din bolig. To af de mest markante renoveringer du kan foretage, er sandblæsning og lydisolering af dit hjem.

Sandblæs dit hjem

Sandblæsning kan få en gammel og grå facade til at fremstå som helt ny. Giv derfor dit hus den ekstra forkælelse og nyt liv med en professionel sandblæsning. Man kan også vælge at sandblæse på egen hånd, men der er stor risiko for at sandblæsningen er uholdbar og at man ikke får alle gamle rester af maling og cement af ydermuren. Dette er netop det primære formål med at sandblæse huset ydre, nemlig at få en jævn og glat overflade til videre behandling af huset. Det kan fx. være en god omgang maling eller vandskure huset. Hvis overfladen er ujævn vil malingen selvfølgelig også blive ujævn, det er derfor vigtigt at du forbehandler dit hus med en sandslibning inden du maler det, for det bedste og mest holdbare resultat.

Du kan her indhente de tre bedste tilbud på sandblæsning af dit hus. Tilbuddet er skræddersyet til netop dig og dine behov, dette kan vi gøre på baggrund af den information du deler med os. Du har nemlig den unikke mulighed, at du kan dele et eller flere billeder af den aktuelle tilstand på din ydre mur med os. Dette giver os det mest realistiske billede af hvordan situationen står til, uden at en fysisk konsultation er nødvendig for at prissætte en eventuel sandblæsning af dit hus. Du kan derfor let og bekvemmeligt få tre tilbud tilsendt, alt imens du sidder tilbagelænet derhjemme og nyder livet.

Effektiv lydisolering

Mange gamle huse har utrolig dårlig akustik, hvilket kan være et problem for børnefamilier, hjem med hjemmekontor eller for dig som inviterer til fest. Støj kan på sigt være skadende for dit fysiske og psykiske velvære og er beviseligt en af årsagerne på stress og søvnbesvær, som nedsætter den generelle livskvalitet. Det er vigtigt at være glad og tilfreds i sit eget hjem, så derfor kan lydisolering virkelig være en glimrende idé for dig som ønsker at skabe mere rolige omgivelser i hjemmet og på denne måde opnå en højere koncentration og ro i hjemmet. Prisen på en total lydisolering af dit hus kan variere meget afhængigt af størrelsen på dit hus og husets nuværende stand.

Ligesom på sandblæsning har du mulighed for at få tre gratis og uforpligtende tilbud på lydisolering. Det samme gør sig gældende her, ved hjælp af information og dokumentation på dit hjems nuværende tilstand, kan et prisestimat nemt udregnes og tilsendes dig. Du kan læse mere og indhente tre tilbud på lydisolering på http://www.skoleenergi.dk/lydisolering/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *