Julesalg: Boliginteriør du ikke må gå glip af

h3400

Vi er netop gået ind i december måned og skriver i dag lørdag d. 02.12 2017 i kalenderen. Med en overstået Black Friday og Cyber Monday, er det på tide at fokusere på det altid travle julesalg. Har du endnu ikke fundet dine julegaver til hende eller ham, men du er på udkig efter noget til boligen bør du læse med i dette indlæg på Joergenogmaja.dk.

Vi har kigget på markedet

Vi er blev inspireret af de mange forskellige magasinsider der findes, men også af de sociale medier såsom Instagram og Facebook. Ved at følge inspirerende bloggere, men også blot ved almindelige søgninger efter hashtags har det været muligt at spå om næste års trends inden for boligindretning.

Der er ingen tvivl om, at 2017 har været et rigtig spændende år, hvis man kigger isoleret set på boligtrends.

Vi har ændret vores måde at indrette på en smule, eftersom vi er gået lidt fra det meget minimalistiske hvide og klassiske look, og derimod over i et mere naturligt touch.

Ved at kigge i de forskellige brugskunst butikker, såsom Inspiration, Imerco eller Ilva fornemmer man også hurtigt, at de har taget trenden til i sig i deres store julesalg. Omvendt kan der også ses, at der er noget nyt på vej.

Vi skriver snart 2018, hvilket også betyder vi vil se endnu flere ændringer og tendenser inden for boligindretning, ligesom vi har set det i år. Dog er eksperterne enige om, at vi fortsætter i det naturlige look. Det er især i farverne, hvor beige, brunt, karamellignende farver vil fylde en del. Det relaterer sig meget fint op af den tendens vi har set her i 2017, hvor indretning med forskellige træsorter, både som møbler, men også til nips har været et centralt omdrejningspunkt.

Dansk producent med spændende kollektion

Vi har blandt andet taget et kig på danske Hübsch, som er kommet ud med en rigtig spændende kollektion. Også en kollektion der i høj grad er værd at holde øje med i denne tid. Ud fra de ovenstående trends, rammer boligproducenten plet i forhold til de krav der sættes at boligentusiaster dags dato.

Held og lykke med din juleshopping – og om ikke andet håber vi, at du kunne bruge lidt af denne læsning, som inspiration til selv samme (juleshoppingen), eller blot til at give dit eget hjem et sidste touch.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *