Eva Solo designer alt til hjemmet

h3400

Der er ikke den ting til husholdningen og indretningen, som Eva Solo ikke er leveringsdygtige i. Det er næsten lige meget, hvad du måtte mangle, så har Eva Solo et fornemt bud, hvor kvaliteten og funktionaliteten er ypperlig og prisen absolut rimelig. Faktisk er Eva Solo et af de eksklusive danske design brands, hvor man vil opleve at få allermest for dine penge, både når det kommer til lækkert udtryk og seriøsitet omkring tingenes funktionalitet.

Eva Solo producerer alt, hvad et hjerte der banker for smukt design, kan drømme om af både helt almindelige og klassiske brugsting og mere moderne og anderledes objekter, som fantasien slet ikke rækker til også kan se så pæne ud. Sortimentet spænder over alt fra ting til haven, picnic, borddækning, bageartikler, køkkenudstyr, dekoration, badet og alt mulig andet brugbart og flot. Det er svært at fremhæve et produkt frem for et andet, men i denne artikel holder vi fokus på kander. Vil du vide mere om alle de andre ting, så kommer du nemt videre andre steder på nettet.

Kan din kande, det den skal kunne?

Forskellige kander, er praktiske at have til et væld af formål og næsten ikke til at undvære i noget hjem. Eva Solo fremstiller dem alle og de scorer høje karaterer i forbrugertests, bl.a. hos taenk.dk. Se de her kander på nettet og glæd dig over, at de ikke kun er imponerende flotte at skue, men også med sikkerhed kan alt det, de skal kunne.

Den mest populære kande, må være termokanden og det er smartest at have både en til kaffe og en til te, så de varme drikke holdes adskilt og ikke kommer til at tage smag af hinanden. Skal termokanden af og til med på en udflugt eller skovtur, så må den være solid og af et slagfast materiale.

På en stempelkande brygges en fremragende kaffe, især med friskmalede bønner. En tepotte giver langt den bedste te. Men ingen af disse kander fungerer, hvis der ikke supleres med en elkande, hvor vandet kan komme i kog i en fart.

Vand, saft og juice præsenterer sig pænest på bordet i en flot kande, men den skal være god at hælde af, også for børnene. De mest praktiske kander kan stilles ind i køleskabet og lige hives ud på bordet, når de skal bruges.

Potteplanterne og krukkerne vandes nemmest med en funktionel vandkande, der har en tilpas stråle, så den korrekte mængde doseres let.

Køb alle typer Eva Solo kander online

Eva Solo forhandles sikkert hos dine lokale isenkræmmer forretninger, men det er langt fra sikkert, at de har hele det omfattende udvalg på deres hylder, det kræver nemlig en del plads. Kig derfor også i webshops på nettet, hvor du helt sikkert ikke går forgæves, hvis du har fået et godt blik til en bestemt model eller farve. Termokander, tepotter, stempelkander, el kander, kander til kolde drikke og vandkander, kan alle indkøbes online og tit findes der faktisk tilbud på netop disse varer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.