Danskere køber vvs udstyr over internettet

h3400

I tider med økonomisk stabilitet vælger mange danskere at bygge om og renovere i hjemmet. Det kan være en ny tilbygning med plads til lænestole og pool-bord. Det kan være et nyt køkken eller et nyt badeværelse. Mange af sådanne projekter kræver vvs udstyr og mange danskere vælger efterhånden at købe udstyret over internettet, hvor mange forskellige vvs artikler tilbydes og man nemt kan søge igennem de forskellige produkter.

Et af danskernes argumenter for at anskaffe sig det nødvendige vvsudstyr over internettet er, at man nemt kan skabe sig et overblik over de forskellige prisniveauer. Mange har oplevelsen af, at det er svært og bøvlet at overskue forhandlere, tilbud og priser, når man fysisk står i en forhandler. Det kan være at det derfor ender med, at man blot tager den ene løsning der findes i den pågældende butik, og dermed går glip af andre gode tilbud. Det er simpelthen for bøvlet.

Mange finder det altså derfor nemmere og lettere overskueligt på internettet. På nettet kan man nemt med specifikke søgeord finde frem til netop det produkt man søger, uden at skulle lede flere forskellige forhandlere igennem. Typisk vil der dukke flere forskellige sider op, som sælger netop det ønskede produkt. Ved blot at klikke frem og tilbage kan man hurtigt skabe sig et overblik over, hvilket side der tilbyder den mest fordelagtige pris og de bedste vilkår ift. levering. En uundgåelig forudsætning er dog, at man føler sig fortrolig med internettet.

Gode tilbud på vvs udstyr på internettet

Et eksempel på en internetside, der forhandler vvs udstyr er den svenske side www.vvsochbad.se. På denne side med vvs udstyr, kan man finde udstyr til både køkken, varmesystemer, varmeforsyning, rør, afløb, belysning og badeværelser. Spektret af varer er altså bredt, og man kan nemt navigerer sig rundt på siden og undersøge de forskellige produkter.

Siden reklamerer med tilbud med besparelser på op imod 49 % af den oprindelige pris. Der er blandt andet tilbud på armaturer til badeværelse og køkken, brusesæt, toilet kummer, håndvaske og køkkenvaske. Siden garanterer en ydelse af service på højeste niveau, med åbent alle dage og 14 dages returret.

Troværdigheden på internettet

Mange danskere finder dog en ulempe ved nethandelen i, at der kan stilles spørgsmålstegn ved troværdigheden hos forhandlere. Er den købte vare som den beskrives, og lever billederne af varen op til den ægte vare? Hertil har internettet selv et bud på, hvordan man kan undersøge troværdigheden.

Den svenske side reklamerer flittigt med, at have gode anmeldelser på siden trustpilot. Trustpilot er en hjemmeside, hvor forbrugere kan anmelde produkter og firmaer. Siden bruges således både af forbrugere til at anmelde og undersøge andres anmeldelser af produkter og af virksomheder til at møde kunders ønsker. Føler man sig usikker på at købe sit udstyr over nettet, kan man altså undersøge andre kunders oplevelser med den pågældende side inden man selv handler derfra. Mange føler at det skaber tryghed netop fordi anmeldelserne er skrevet af andre forbrugere, som selv har oplevet handelen. Se anmelderne af den norske side her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.