Sexlegetøj – hvad skal du vælge?

h3400

Markedet for sexlegetøj boomer i disse år. Nye, smarte produkter udkommer hele tiden, og det kan være svært at skelne mellem skidt og kanel. Hvad har du egentlig brug for? Og hvilke produkter passer dig og dine behov? I denne artikel finder du en oversigt over de mange muligheder (både for mænd, kvinder og par).

Sexlegetøj for kvinder

Mange kvinder ejer i dag et eller flere stykker sexlegetøj. Særligt dildoer og vibratorer er populære – ikke mindst fordi de er nemme at bruge og giver en fantastisk nydelse.
En dildo er ideel til dig der kan lide følelsen af at blive penetreret. Med en dildo kan du fx stimulere g-punktet og opnå en intens og realistisk oplevelse. Ved valg af dildo er det vigtigt at overveje både størrelse, form og materiale. Er du ny indenfor sexlegetøj, kan det være en god ide at starte med en mindre dildo. Ønsker du en dybere og mere målrettet stimulation, bør du overveje en dildo af glas eller stål.
Dildoer fås både med og uden vibrationer. Vælger du en vibrator, skal du være opmærksom på om den er lydsvag og om den er vandtæt, så du kan bruge den i badet. Du bør også tage stilling til om du foretrækker en vibrator der er batteridrevet, genopladelig eller en der skal tilsluttes en stikkontakt.
Udover dildoer og vibratorer finder du også diverse former for analt sexlegetøj – fx anal plugs, anale dildoer, anale vibratorer og anale kæder. Er du ny indenfor denne verden, kan det være en fordel at starte med anale kæder, da de giver en langsommere og mere gradvis stimulation.

Sexlegetøj til mænd

I de senere år er det også blevet populært med sexlegetøj til mænd – især når det kommer til diverse onaniprodukter. Her er det værd at nævne den populære fleshlight, som har taget verden med storm. Ved første øjekast ligner den en stor lommelygte, men når du tager låget af, gemmer der sig en naturtro vagina. Fleshlights kommer i mange forskellige afskygninger og er perfekte til dig der ønsker en mere realistisk onanioplevelse.
Ønsker du endnu mere realisme, kan det være en god ide at investere i en sexdukke. De er naturligvis lidt dyrere, men du får også mere for pengene, da sexdukker i højere grad minder om den rigtige vare. Her får du ikke blot en naturtro vagina, men også en anus og et par gode baller at tage fat i.
Er du mere til anal stimulation, findes der også diverse anale produkter til mænd – både til begyndere og de mere erfarne. Overvej fx en prostata stimulator, en anal dildo, en anal vibrator eller en anal plug.

Sexlegetøj til par

Også for par er der mange muligheder. Mange af de produkter der kan anvendes individuelt, kan også benyttes sammen med en partner. Derudover findes der en lang række produkter specielt udviklet til par.
Vil I spice sexlivet op, kan det fx være en god ide at anskaffe et erotisk brætspil. Disse spil er både sjove og frække og kan bringe jer tættere sammen som par.
I den mere kinky afdeling findes et bredt udvalg af sexmøbler – fx sexgynger som åbner op for en helt ny verden af frække sexlege, nye stillinger og uforglemmelige oplevelser. Du kan lære mere om hvordan du vælger den rigtige sexgynge i denne artikel.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *