Få sagt tillykke på den rette måde!

h3400

Når man har en person i familien eller i sin vennekreds der har fødselsdag så skal man selvfølgelig altid huske på at det er vigtigt at man får sagt ordentligt tillykke. Men hvordan får man så lige sagt tillykke på en måde som skiller sig en lille smule ud fra resten af de mange forskellige måder der er at sige tillykke. Og man skulle ikke tro det men med Facebook så er der nu mange flere som husker hinandens fødselsdage og derfor er der ikke noget at sige til at det nu fremfor alle tider er vigtigt at man får sagt tilykke med fødselsdagen med bravur!

Start med en personlig hilsen

Hvis man sigter efter at lave en generisk “tillykke med dagen” så kan man hurtigt slippe afsted med dette. Men det er selvfølgelig ikke det eneste man skal gøre for at få sagt tillykke på den helt rette måde. Her vil vi ikke gå så meget i dybden med de præcise ting man kan sige, men vi vil derimod anbefale at man går ind på siden her og læser om at få sagt ordentligt tillykke med fødselsdagen. Der er på siden en masse forslag og eksempler på hvordan man siger det på en god måde som bliver husket lang tid frem.

Få et smil på fødselarens læbe

Hvis man kan få smilet frem på fødselarens læbe så kan man sikre at det ikke går helt i glemmebogen og hvis man skal til fødselsdagsfest senere på dagen eller senere på samme uge så er det ikke sikkert at det lige præcis er det man vil huske. For når først at man har læst teksten som måske popper op på ens væg så er det ikke sikkert at det er det man vil se aller mest frem til!

Det er selvfølgelig tanken der tæller!

Uanset hvad, så er det jo som man bekendt ved at det tanken der tæller. Derfor er det vigtigt at man ikke bruger alt for lang tid på at få skrevet sin hilsen. Jo, selvfølgelig skal den skrives så det er en personlig hilsen som man da trods alt har lagt nogle kræfter i men når det er sagt så er det ikke altid at det bør ligne noget som man bare har brugt flere timer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.