5 hyggelige ting, du kan lave på en efterårsdag

h3400

Den danske sommer 2017 har ikke været noget at råbe hurra for, og nu er efteråret allerede over os.

For nogle er efteråret en hyggelig tid på året, mens det for andre fremkalder tristhed på grund af de koldere, mørkere og mere regnfyldte dage.

Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan give dig til dette efterår, har vi her nogle tips til hyggelige aktiviteter, som får dig til at glemme alt om efterårsdepression.

  1. Nyd den smukke efterårsskov

Selvom efteråret for det meste er præget af regn og blæst, kan man også opleve solrige dage i september og oktober. På sådanne dage er det med at udnytte det gode vejr, og hvorfor så ikke tage en tur i skoven?

Skoven er smuk og farverig om efteråret, og man kan nemt komme til at samle flotte blade, kastanjer, svampe og andre ting, som kan bruges kreativt.

Ved at gå en tur i naturen får du samtidig dyrket motion og skabt energi og overskud i kroppen, og så er det en god måde at koble af fra den stressede hverdag på.

  1. Se Champions League fodbold

Hvert år i september starter en ny sæson af den europæiske Champions League turnering. Alle de bedste fodboldhold fra Europa deltager, og der er altid lagt op til spænding og intense kampe, som du kan følge med i på fjernsynet.

Hvis vejret er dårligt udenfor, så lav en skål popcorn, og se en Champions League kamp med kæresten eller vennerne. Det er super hyggeligt og også en oplagt mulighed for at nyde lidt socialt samvær.

Hos bet365 kan du læse mere om kommende kampe og de forskellige hold, som deltager i Champions League 2017/18.

  1. Tag på café

Når det begynder at blive koldere, er der næsten ikke noget hyggeligere end at tage på café med din kæreste, venner, eller bare alene, og få en kop varm et eller andet, mens I snakker og ser på verden og menneskerne der suser forbi, eller mens du læser en god bog eller en stak magasiner.

Hvis budgettet er stramt, kan man også prøve at eksperimentere med at lave varm kakao i ens eget køkken og invitere vennerne hjem. Uanset hvad er det hyggeligt, især på en grå regnvejrsdag.

  1. Lav hjemmespa

Om efteråret og vinteren føler de fleste sig mere trætte, hvilket især skyldes den begrænsede mængde sollys i løbet af dagen.

For at forkæle dig selv og kreere lidt overskud, kan du lave et hjemmespa en dag hvor du har tid til det (fx i weekenden). Det eneste, du behøver, er nogle stearinlys, afslappende musik, et dejligt varmt bad og en masse kropspleje (peeling, scrubbing, manicure, pedicure, ansigtsmaske osv.). Hvis du kigger dine hudplejeprodukter igennem, kan du sikkert finde flere ting, du kan bruge.

For at slutte spa-dagen ordentligt af, kan du se en hyggelig film med slik eller andre lækkerier, efter at have plejet dig selv.

5: Tag på museum

Hvis du keder dig på en regnvejrsdag og ikke har nogen idé om, hvad du skal give dig til, så kunne du måske tage en tur på et eller flere af de museer, der ligger i dit lokalområde.

Faktisk er der mange museer, der tilbyder gratis entré eller rabatpris, hvis du fx er studerende, så prøv at undersøge, hvad der sker i nærheden af dig, enten ved at søge efter events på Facebook eller kigge i din lokalavis.

Måske er du heldig og finder et museum eller en udstilling, der er lige noget for dig og dine interesseområder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *