Billigt webhotel

koeb webhotel

1 år siden |  0 comments  |  Økonomibloggen

Når du leder efter et billigt webhotel, skal du tænke over et par ting, inden du handler. Prisens vigtighed er givet i sig selv, men det er ikke altid det, som ser billigt eller gratis ud, der er det. Når du leder efter webhotel skal du nemlig både kigge på, hvad det koster at oprette webhotel men også, hvad det koster om måneden eller om året fremover. Der er stor forskel på priserne, og prisen er normalt ikke vejledende for kvaliteten. Dit Webhotel anbefaler unoEuro, fordi deres webhoteller er voldsomt billige og du får en god vare og god service.

Det er vigtigt, at den løsning du vælger er langtidsholdbar, og at du ikke skal gå og holde øje med priser hele tiden. Det du skal bruge din tid på er at sælge varer, for det er det, du er bedst til. Der er en grund til, at flere og flere udbydere tilbyder løsninger, som alle kan finde ud af at bruge. Det skyldes, at flere og flere laver deres egne webshops, har blogs, hobbysider og meget andet. I dag kan vi alle sammen være med på bølgen, og det skal man da bare benytte sig af.

Find den rigtige udbyder


Der er mange forskellige udbydere af webhoteller derude, og det kan være en jungle at finde rundt i. Det første du skal være opmærksom på er dem, der tilbyder gratis webhoteller. Det er sjældent en god deal. Der kommer ofte gebyrer eller andre overraskende priser hen ad vejen og kvaliteten er i bund. I den anden ende af skalaen er der også mange, der udbyder dyre webhoteller. De er ikke nødvendigvis de bedste, de er bare dyrere.

Heldigvis har Dit Webhotel lavet en god oversigt, hvor du kan se de billigste og bedste udbydere. UnoEuro blev kåret som den bedste i 2016, og det taler nærmest for sig selv. Dem anbefaler vi helt klart, for det er topkvalitet og valuta for pengene. - Også selvom der er tale om meget få penge. Husk også, at finde et sted med brugervenlige løsninger. Jo mere tid du skal bruge på at sætte din side op, jo mindre tid har du til at køre din forretning. Tid og penge hænger sammen - også når du køber webhotel.

Billig vps - virtual private server


Billig vps - det kan lyde lidt forvirrende. Det er ikke så tit, vi går rundt og tænker på vps’er. Virtual Private Servers. Når man køber almindelig webhosting fungerer det sådan, at mange forskellige kunder deler den samme server. For private og mindre hjemmesider kan det være en rigtigt fin løsning. Men hvis du vil etablere en webshop, der kan trække meget indhold og trafik, er det måske værd at overveje en billig vps. Når du har en vps kan du selv hoste hundredvis af sider, og så bliver mulighederne for dig og dine forretninger nærmest uendelige. De billigste vps’er finder du hos UnoEuro og Meebox Cloud. Begge har gode priser og kunde ratings, omend UnoEuro ligger en lille tand foran konkurrenten.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

pengebunder

Social trading bliver større og større på det danske marked

By Joergenogmaja.dk

Handel med valuta, optioner og deslige har i længere tid oplevet en stor fremgang på det danske marked. Det er dog ikke kun i form af traditionel handel, at det er tilfældet. Der er nemlig flere og flere tradere, der er begyndt at få øjnene op for so...
nyd solen

Lån penge så du kan nyde solen

By Joergenogmaja.dk

Hvem sidder ikke og drømmer sig til solstrejf og smukke palmer når kalenderen viser mandag og vejrudsigten er kold og grå? Det er der næppe nogle, der kan sige sig fri for, men det kan være svært at finde penge til at rejse for. Det er der heldigvis...

Din guide til lån af penge

By Joergenogmaja.dk

Kviklånene er kommet til Danmark og de er eksploderet i deres popularitet. Det er som om, at man ikke kan gå længere end et par skridt uden at få et tilbud om et. Derfor er denne artikel nu blevet skrevet for at sørge for, at enhver kan tage sådan et...