gåtur langs stranden

Familien på velfortjent ferie

h3400

Alle kan have brug for den velfortjente pause fra hverdagen. Det gælder ikke mindst børnefamilien, som kan have brug for pause fra børnehave, skole og arbejdspladsen. Pak derfor jeres unger i Skodaen og bevæg jer mod skønne Vestjylland og en forlænget weekend i et dejligt sommerhus tæt på strand, hede, byer og skov.

Forlænget weekend ved Vesterhavet

Vesterhavet og Jylland kan en helt masse for børnefamilier. Her finder i skønne omgivelser og gode tilbud om underholdning for hele familien. Besøg badeland, forlystelsesparker, gå ture i den smukke natur eller kør ud i det blå og få de store oplevelser hvor i mindst venter det. Hvis i vælger at bo i sommerhus, så har i god mulighed for at nyde terrassen i hinandens selskab. Er i på hotel, så nyd at blive forkælet. At andre reder jeres seng og at morgenmaden bliver serveret.

Lad børnene lege

På en forlænget weekendtur er det vigtigt at give plads til leg og fordybelse. Lad ungerne få lov til at nyde friheden og de åbne vidder ved Vesterhavet. Her finder i kilometervis af strand, som kan og skal udforskes hvis man er barn eller barnlig sjæl. Tag et godt gammeldags brætspil med på tur og lad mobiltelefonen blive i lommen så længe børnene er oppe. Her gælder det om at give tid og plads til fordybelse og hinanden.

far-barn-på-stranden

Forældretid efter 21

Når ungerne falder i søvn på gulvet foran pejsen, så kan i få noget velfortjent voksentid. Her har i mulighed for at nyde hinanden. Lav jer en gin og tonic og nyd udsigten ud over den smukke vestjyske natur. Har i bare brug for en hjernepause efter en dag med en masse oplevelser, så kan i jo også spille lidt casino online. Det er helt op til den enkelt, hvordan man vælger at koble af. Det vigtigst her er bare, at man bruger sin miniferie til at få koblet af.

Tag på opdagelse i Nord- og Vestjylland

Vestjylland byder på et væld af oplevelser og seværdigheder. Her kan i køre til Ribe og opleve den gamle domkirke og den smukke by, som ligger smukt placeret på heden. Tag bilen til Hvidesande og gå en tur ved Vesterhavet, hvor i kan se bunkere fra anden verdenskrig, komme til tops i fyrtårnet og se fiskerne komme ind med dagens fangster. Tager man til Nordjylland er den tilsandede kirke og råbjergmile også helt fantastisk oplevelser, som kan være med til at sætte fantasien og den gode leg i gang hos jeres børn. Uanset, så byder Jylland virkelig på en masse spændende oplevelser for både voksne og børn.

landskab

Nyd hinandens selskab og lyt til jeres børn

Det vigtigste ved at komme en tur på forlænget weekend, er ikke hverken destinationen eller måden i bor på. Det vigtigste er nemlig den tid i vil få sammen. Det gælder om at give sig tid til at lytte til hinanden og se hinanden i øjnene. Sluk mobiltelefonen og vær sammen på en måde, hvor det er jer og jeres samvær, som er i højsædet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.