Par hygge

Hold gang i gnisten

h3400

I et ægteskab eller parforhold kan det med årene blive sværere at holde gang i gnisten. Særligt på den mere romantiske og sensuelle front. Det er helt naturligt, at gnisten bliver mindre intens, efterhånden som man bliver ældre og har været sammen i flere år. Det kan dog være utroligt givende at arbejde for, at man fortsat kan være intime og sensuelle med hinanden. Det giver et væsentligt rare liv og parforhold. Her får du lidt rådgivning til, hvordan du og din partner kan forsøge at eksperimentere for at holde gang i gnisten

Prøv nye ting i soveværelset

Det kan måske i begyndelsen virke akavet at påtale, men lykkes det, kan udbyttet være enormt. I et sundt parforhold, uanset om man er ung, midaldrende eller ældre, skal man kunne tale om sine lyster, også det mere intime.

Er der ikke lige så godt gang i gnisten som der har været, eller som I gerne vil have, der skal være, kan det være en idé at eksperimentere lidt i soveværelset. Det kan handle om noget simpelt, som for eksempel noget frækt nattøj alá et OBSESSIVE IMPERIA BABYDOLL SÆT eller noget, I finder lækkert.

For ham vil det skabe en mere sensuel atmosfære, hvis hun har noget på, der kan give ham lyst, mens det for hende kan være utroligt stimulerende at mærke, at han finder dig sexet. At man har noget særligt tøj på i soveværelset, betyder bare, at man gerne vil give situationen en særlig status i hverdagen. 

Det er generelt en god idé at modarbejde det mundane og hverdagslige ved livet i soveværelset. Det er nemlig dette, der let kan gå hen og få gnisten til at dø ud. I stedet bør I forsøge at tænde op med særligt undertøj, rollespil, lege og hvad I ellers har af lyster. Der er ikke andre end jer selv, der kan tage initiativet.

Kærlighed

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.