Par med flyttekasser

Indret jeres fælles hjem sammen

h3400

Når to hjem bliver til et, så kan det ofte give lidt knas i parforholdet. Det behøver det dog ikke nødvendigvis. I kan derimod vende det til en god fælles oplevelse, hvor der både bliver plads til kommunikation, sjov kærestetid, udvikling og samtale om jeres fælles fremtidsplaner.

I skal blot gribe det rigtigt an, læs her hvordan 

Par med tegning af hus

Hvor skal i bo

Måske er det helt oplagt at den ene af jer flytter ind hos den anden. Det kan være at der er penge at spare, at den ene bolig er større end den anden, ligger bedre, er tættere på jobbet osv.

Er der ikke en af jeres boliger der har særlige fordele, kan i også overveje sammen at finde en ny fælles bolig. For mange par kan det være sundt at få en god fælles start et sted som man har fundet sammen, og heri kan der ligge en god øvelse omkring hvad man vil gå på kompromis med.

Hvor langt vil i hver især pendle til job, skal der være plads til børn, skal det være tæt på indkøb, uddannelse osv. 

Indret jeres hjem sammen

I mange parforhold oplever den part der flytter fra sin gamle bolig og ind i den nye partners bolig faktisk at det kan være svært at få plads til at være sig selv.

Det kan i undgå ved at aftale at i rydder begge boliger helt, og starter indretningen 100 pct. forfra.

I behøver selvfølgelig ikke kun at indrette med nye møbler osv. I kan med fordel tage det i kan bruge fra begge af boligernes tidligere indretning, men sørg for at i ikke tager meget fra en bolig og kun lidt fra den anden, så er det bedre at i sammen finder noget nyt i begge kan lide.
Nøgle i hånd

Brug god tid på at undersøge mulighederne sammen

I stedet for at i undersøger tingene hver for sig, så sæt jer ned og kig inspiration sammen, så får i både tid og samtale.

Skal i f.eks have nyt planke spisebord, så læs om det på nettet på f.eks. https://plankebord.dk/planke-spisebord/, kig gennem reklamer sammen, eller besøg forskellige boligbutikker og lav en tur ud af det.

Brug god tid på at se og høre hinandens ideer, og tal om dem.

På den måde får i en følelse af at være sammen om at skabe jeres nye fælles hjem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.