Begivenheder, hvor vi tager det flotte outfit på

h3400

Hvis der er noget vi elsker, så er det at tage vores flotte sæt tøj på, sætte håret, og tage til fest, hvor vi ligner en million. Det er dog ikke altid, at det passer så godt ind, at man gør for meget ud af det hele. Derfor har vi samlet nogle af de begivenheder, hvor vi mener det kan være en god idé at klæde sig pænt på!

 

Begravelse

Til en bisættelse er det vigtigt, at tøjet ikke er for prangende, men det er også en dag, hvor vi finder det flotte jakkesæt og den flotte kjole frem. Det synes vi, at man bør gøre, for at ære den afdøde person, som skal bisættes.

 

Fødselsdage

Fødselsdage skal være en festdag. En dag, hvor personen der fylder år bliver hyldet af sine nærmeste. Når en man holder af, har fødselsdag, så mener vi, at det kan være en god idé at klæde sig ekstra pænt på. Dette er uanset, om de inviterer til hygge i hjemmet, eller om man skal ud at spise.

 

Nytår

Til nytår fejrer vi årsskiftet, og gør klar til at hoppe ind i det nye år. Dette bliver gjort med champagne, lækker mad og fyrværkeri i massevis. Alt sammen noget, som hører til en fest. Her skal man dog også klæde sig pænt på, så find jakkesættet og kjolen frem, og vær ikke bleg for at gå den ekstra mil. Det er helt okay, og næsten forventet, når det er nytår.

 

Juleaften

For de af os der fejrer jul, så er juleaften en stor aften. Her skal man der hygges med familie og venner, gaver skal gives, og god mad skal haves. En oplagt begivenhed til at finde det pæne tøj fra skabet frem, og vise sine bedste sider, når det kommer til tøj.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *