5 tips til sjove ting, du kan lave med kæresten på budget

kæreste

2 år siden |  0 comments  |  Shopping og livsstil

Hvis du er studerende, eller på anden måde ikke har særlig mange penge mellem hænderne for tiden, så kan du måske tro, at der ikke er meget sjov at lave sammen med din flirt/kæreste.

Heldigvis har vi nogle tips til sjove ting, I begge sikkert vil kunne lide at lave, selvom I er på budget. Nogle af tingene er også helt gratis!

1) Tag på cykeltur sammen


Hvis I begge godt kan lide at få motion og komme udenfor, kunne en hyggelig og romantisk cykeltur være en god idé. Hvis det er dejligt forårsvejr, kan I fx cykle til den nærmeste skov, strand eller s' - og hvis det skal være ekstra romantisk, kunne I lave en kurv med lidt lækkert mad og tage med på turen!

I kan få inspiration til nemme picnic opskrifter her.


2) Lav en TV-aften


Nogle gange er det hyggeligt bare at blive indendøre, i stedet for at tage i byen - især med det utilregnelige danske forårsvejr, der skifter fra det ene øjeblik til det andet.

Lav en TV-aften derhjemme. Hvis ingen af jer har Netflix, kan I tage ned på jeres lokale bibliotek, der kan I nemlig leje DVD'er gratis - selvom det ikke er de nyeste film, er der sikkert alligevel mange andre gode, spændende film, der kunne interessere jer.

Køb nogle billige snacks og drikkevarer, og I er garanteret en hyggelig filmaften!


3) Tag på pub og se fodbold


Hvis du vil gøre din mandlige kæreste glad og score lidt ekstra point hos ham, så foreslå at I tager på pub og ser en Premier League kamp sammen (eller en kamp fra en anden liga, som han følger).

Hvis du vil score endnu flere point, kan du sætte dig lidt mere ind i hans favorithold og holdets kommende kampe. På den måde kan du bedre følge med i kampen og snakke med ham om alt det tekniske. Det vil helt sikkert imponere ham.

Det kan også være sjovt at oddse på en kamp sammen, når man er kærester - hvis man er på budget, er det selvfølgelig ikke nemt, men man kan sagtens få lidt spænding, også selvom man spiller for et mindre beløb. På sider som bet365 kan I finde både nyheder og odds for store såvel som mindre fodboldkampe.

Hold øje med studietilbud på pubs/bar, hvis I er studerende - så kan I eventuelt få discount på jeres drikkevarer!


4) Spil et brætspil eller kort sammen


Hvis I begge synes det er sjovt at spille brætspil - om det saa er quizspil, personlige spil som Ego eller noget helt andet - så kan I snildt få nogle hyggelige timer sammen. I kan eventuelt også invitere jeres venner over til en spilaften. Jo flere man er, jo sjovere bliver det tit at spille.

Hvis I allerede ligger inde med nogle brætspil, er det perfekt. Så bliver fornøjelsen nemlig helt gratis.

Hvis I ikke har brætspil derhjemme, kan I eventuelt lede efter nogle brugte af slagsen på internettet (fx i Facebook grupper eller på online salgsaviser), eller I kan gå på udkig i genbrugsbutikker.


5) Lav budget-kreativ mad sammen


Når det er sidst på måneden, er det svært for mange at få budgettet til at række til at købe mere mad i supermarkedet.

Men tit behøver man faktisk heller ikke tage ned og handle for de sidste moneter, man har; i stedet kan man tømme ens køleskab og køkkenskabe, og finde på noget kreativt mad at lave ud fra det, man allerede har. Det er både økonomisk hjælpsomt, men også effektivt i kampen mod madspild.

denne smarte tøm-køleskabet søgemaskine kan du og kæresten ved at indtaste op til 5 ingredienser få ideer til, hvad I skal lave.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Den perfekte gave til kvinden i dit liv!

By Joergenogmaja.dk

Gaver og mænd er to ord, der sjældent harmonerer særligt godt med hinanden, og det er ingen hemmelighed, at mange mænd er gevaldigt på tynd is, når der skal findes en perfekt gave til den kvinde, de elsker. Den perfekte gave er svær at finde frem til...

Gaveideer til hende

By Joergenogmaja.dk

Vi er nu i slut oktober og julen nærmer sig med hastige skridt og før vi ved af det, når vi til december og juleaften. Julen er normalt en travl tid, da vi her som regel har flere forskellige arrangementer vi skal til og samtidig en masse praktisk de...
kaffe og chokolade

Chokolade og karameller til den søde tand

By Joergenogmaja.dk

De fleste mennesker har på et eller flere tidspunkter en trang til chokolade eller sukker. Det er helt normalt at have lyst til at forkæle sig selv med lidt chokolade eller andet sødt til ganen. Hvis du har chokolade trang, betyder det ikke, at din...